Beşiktaş kulübü ve taraftarlar tarafından takıma destek amaçlı başlatılan FEDA Tişörtü kampanyasına Buldan Beşiktaşlılar Derneği ve Buldanlı taraftarlar da destek veriyor.
Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Buldan Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Arif Damgacı Buldan Beşiktaşlılar Derneği olarak kulübümüzün taraftarlarımız ile organize ettiği FEDA tişörtleri kampanyasına Buldanlı taraftarlarımızı destek vermeye davet ediyoruz.
30 TL'den satışa sunulan tişörtlerden sahip olmak isteyen taraftarlarımız Çarşı Camii yanı İnan kıraathanesinde yer alan dernek binamıza müracaat ederek isimlerini yazdırabilirler. Dernek başkanlığımız olarak Buldan da ki taraftarlarımız için toplu sipariş alımı yaparak taraftarlarımıza istedikleri renk ve ölçüdeki tişörtlerimizden temin etmekteyiz.Tüm taraftarlarımızı takımımıza destek ve herkesçe beğenilen tişörtlerden sahip olabilmek için derneğimize bekliyoruz.Beşiktaş’ımıza her şey FEDA olsun her şey Beşiktaş için" dedi.

Yorumlar
Kalan Karakter: