~~Develer Huzurevi için kapıştı. Sezonun en büyük deve güreşleri Buldan Doğanköy arenasında 130 devenin katılımıyla yapıldı. Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinin en namlı develerinin güreştiği deve güreşlerinde Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, İlçe Jandarma Komutanı Fahrettin Özçoban, İlçe Tarım Müdürü Serdal Uğur Demokrat Parti İlçe Başkanı Ali Rıza Karatosun, CHP önceki dönem Buldan İlçe Başkanı Özkan Beşenk, Demokrat Parti Meclis üyesi adaylarıve mahalle muhtarları güreşe katılan vatandaşları selamladı.
Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Aykut Yıldırım, İzmir Buldanlılar Derneği Başkanı Mehmet Seyrek, İstanbul Buldanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Habip Sadık Kızılöz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli İhracatçılar Birliği önceki dönem başkanı Süleyman Kocasert’in de katıldığı güreşlerde yaptığı konuşmasında Belediye Başkanı Mustafa Gülbay “Bizim ana anlayışımız halkımıza hizmet etmektir. Tertip komitesindeki genç arkadaşlarımızla birlikte memleketimize hizmet etmek amacıyla dört yıldır Buldan hastanemize cihaz alınmasına katkı yapıyorduk. Bu yıl benim başkanlığını yaptığım Buldan’a huzur evi kazandırma projemize katkı yapacağız. Belediyemizin tahsis ettiği arazi üzerine yapacağımız Huzur evimize desteklerinizi bekliyorum. Hep birlikte birlik olarak karşınızdayız. Güreş ağamız Doktor Şenol Er’ e ana sponsorumuz Veli Sarıoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Güreşlerde çok sayıda hayırsever Huzur evi yararına bağışta bulundu.
Aylardan beri hazırlıkları süren ve kusursuz organizasyona ev sahipliği yapan ve Buldan develerinin de yer aldığı güreşlerde, Akın bey- Yıldırım, Çılgın Akın – Küçük Sadettin, Efsane Yağız Efe – Fındıkçıoğlu, Baybora – Muhammet Ali, Kadırgalı Cennet – Karlıdağ, Sabaha Karşı – Aksaçlı, Reyhan Dülger – Ali Efe ile birçok devenin mücadelesine sahne olan güreşlerde vatandaşlara Türk Bayrağı ve şapka dağıtıldı.
Sağ tek, sol tek, makas, savdurma, sök kapa, çatal kapan oyunlarının sıkça görüldüğü deve güreşlerinde sezonun en güzel güreşlerini izlediklerini belirten vatandaşlar “Gerçekten genç deveci kardeşlerimiz çok güzel çatımlar yapmışlar. Güzel havada gerçekleşen güreşlerin yapılmasında emeği geçen Buldan Belediye Başkanımız Mustafa Gülbay’a, Belediye personelimize ve tertip komitesinde çok teşekkür ederiz” dedi.
DEVELER HUZUR EVİ İÇİN KAPIŞTI
Sezonun en büyük deve güreşleri Buldan’da yapılması planlanan Huzur evi için gerçekleşti.
Yayınlanma :
10.03.2019 18:28
Güncelleme :
11.03.2019 13:49





Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: