BULDAN TOKİ KONUTLARI İHALEYE ÇIKIYOR
Yeni Mahalle’ye yapılacak olan TOKİ Konutlarının ihalesi 11 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.
Yayınlanma :
06.01.2023 16:32
Güncelleme :
06.01.2023 16:32



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilecek olan “İlk Evim” projesi kapsamında Buldan’da 126 sosyal konut daha yapılıcak.
TOKİ Konutları ihalesi 11 Ocak 2023 tarihinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) Toplantı Salonu’nda yapılacak. Yeni Mahalle 126 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesi şartlarına göre yer tesliminden itibaren 400 gün içerisinde konutların tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: