Buldan Ziraat Odası Pamukkale Üniversitesi öğrencilerini kahvaltıda ağırladı. Pamukkale Üniversitesi ve Buldan Belediyesi tarafından düzenlenen Buldan tanıtım günlerinin sona ermesinin ardından Denizli’den Buldan’a gelen Pamukkale Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Hüseyin Bağ’ın da katıldığı 150 kişilik öğrenci grubuna Buldan Ziraat Odası tarafından kahvaltı ikramı yapıldı.
Nuri Akın Parkında Pamukkale Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Hüseyin Bağ, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, AB Yerel Kalkınma Uzmanı Koray Kaya, Buldan Ziraat Odası Başkanı Muammer Al, Ziraat Odası Meclis Başkanı Abdullah Çiftçi, Buldan Meslek Yüksekokulu Genel Sekreteri Cumhur Mustak, AKP önceki ilçe başkanı Hasan Coşan ve Denizli’den gelen PAÜ öğrencilerine Buldan Ziraat Odası tarafından Buldan organik gıda ürünleri ikramı yapıldı.
Buldan tanıtım günlerinin ardından Buldan’da öğrencileriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren PAÜ Rektörü Profesör Doktor Hüseyin Bağ “Buldan geçmişten gelen geleneklerin tarihi ve kültürel mirasımızın yaşatıldığı bir kentimiz. Ülkemizin her bölgesinden gelerek üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizin Buldan’ı tanımaları için bu geziyi düzenledik. Üniversitemizde düzenlenen tanıtım günlerinde de gerek akedemisyenlerimiz gerekse de öğrencilerimiz Buldan’ı yakından tanıma fırsatı buldular. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Buldan tanıtım günlerinde açtıkları stantla Buldan yöresel ve organik gıda ürünlerini tanıttıklarını ifade eden Buldan Ziraat Odası Başkanı Muammer Al “ Narenciye ürünlerinin haricinde her türlü sebze ve meyve Buldan’da organik olarak yetiştirilmektedir. Bölgemize has kendi özel lezzetlerin ülkemizde ve dünyada tanınmasını sağlamak amacıyla tanıtım faaliyetlerine katılıyoruz. Kahvaltımıza katılarak şereflendiren Rektörümüze Belediye Başkanımıza, misafirlerimize ve öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
Heyet daha sonra Hamam boğazında restore edilen evler ile BELKÜM, ve 14 Mayıs caddesinde bulunan tekstil işyerlerini ve ardından Yayla Gölünü ziyaret ettiler.
Yorumlar
Kalan Karakter: