Buldan Belediyespor, çalışmalarına yaptığı teknik ve taktik idmanlarla sürdürüyor. Teknik Direktör Halil Baştürkmen nezaretinde sürdürülen çalışmalarda futbolcular hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirttiler.
Futbolcuların uyum sorunu olmadığını ifade eden Teknik Direktör Halil Baştürkmen “Yıllardır yan yana oynayan futbolcularımızda uyum sorunu yok. Futbolcularım edindikleri tecrübeleri bu sezon sahalara yansıtacaklar. Ben bu sezon çok iyi maçlar çıkararak Süper Lige çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Yeter ki futbolcularımız, yöneticilerimiz ve taraftarımız ve Buldan halkı kenetlensin “ dedi.
Yeni sezon öncesi mevcut kadroya yine Buldan’ın kendi çocukları olan Ömer Ekinci, Hakan Saat, Türkeş Doğru ve Ayhan Oymak’ı kadrolarına kattıklarını belirten Başkan Nazım Özbay “Kadromuza ilave olarak bu dört arkadaşımız gücümüze güç katmıştır. Yeni sezon öncesi idari anlamda sorunlar yaşadık. Ama hepsini de çözüme kavuşturduk. Buldan Belediyespor’umuzun artık tek bir hedefi vardır. Bu sezon şampiyon olmak ve şampiyonluk kupasını Alanyazı Meydanındaki Buldan’ın sembolü Çınar ağacına asmaktır. Bu en büyük özlemimizdir. Bu özlemimizi de Buldan’ın evlatları olan futbolcularımızla yerine getireceğiz.” dedi.
Bu arada Buldanspor’da yıllarca futbol oynayarak taraftarın gönlünde ayrı bir yer edinen Ayhan Oymak’ın tekrar takıma katılması futbolcu ve taraftarları sevince boğdu. Özlediği Buldanspor’un formasını giymek için var gücüyle çalıştığını belirten Ayhan Oymak “ Bir Buldanlı olarak bu kutsal formayı giymek herkese nasip olmaz. Bu forma Güneydoğu’da şehit olan kaptan kardeşimiz Tamer Çimencioğlu’nun formasıdır. Ben futbolcu kardeşlerimden bu kutsal formanın hakkını vermelerini istiyorum. Buldanspor’a geri döndüğüm için çok mutluyum. Beni tribünlerde destekleyen taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Tüm halkımızı maçlarımızda takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.
Bu arada ekibimiz sezonun ilk maçında deplasmanda Güneyspor’u rahat yendi. İlk yarısı 2-0 önde kapattığı karşılaşmadan Tolga’nın 2, Ömer ve Recep’in birer golüyle sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Yorumlar
Kalan Karakter: