TOKİ İÇİN MÜRACAATLAR BAŞLADI
TOKİ’nin yurt çapında yapmayı planladığı 100 Bin konut projesi kapsamına ilçemizin de dahil olabilmesi için vatandaşlardan müracaat dilekçeleri alınmaya başlandı.
Yayınlanma :
03.01.2020 13:58
Güncelleme :
03.01.2020 13:58


Gazetemizin bu haberi Buldanlı siyasileri harekete geçirmiş, ilimizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşülmesi ve kendisinden yeni projeye Buldan’ın da dahil edileceği sözü alınması sonrası TOKİ konutları için düğmeye basıldı.
TOKİ’nin ülke çapında yapmayı planladığı 100 Bin konut projesi kapsamına dahil olabilmek için vatandaşların ön kayıt adına yapacakları başvuru Buldan Belediyesine yapılmakta.
Başvuru için 25 yaş ve üzerinde olmak, üzerinde herhangi bir taşınmazın olmaması ve Buldan’da en az bir yıldır ikamet etmekte olması şartları aranmakta. 9 Ocak’ta son bulacak olan ön kayıtlara şu ana kadar 250’nin üstünde müracaat olduğu belirtildi.
Bu müracaatlar sonrası eğer TOKİ Buldan’da sosyal konut yapmaya karar verirse, dairelerin büyüklüğüne göre ayrıca peşinatlar yatırılacak ve kayıtlar kesinleştirilecek.



Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: