GÜNEY TOPRAKLARINA 500 FİDAN


Güney İlçe Orman İşletme Şefliği Fevzi Tokat Ortaokulu öğrencilerine Güney topraklarına dikilmek üzere 500 adet ceviz ve badem fidanı dağıttı.
Yayınlanma :
24.03.2022 19:31
Güncelleme :
24.03.2022 19:31


Güney Orman İşletme Şefi Murat Canavarcı tarafından düzenlenen etkinlikte, 500 adet ceviz ve badem fidanı öğrencilere dağıtılırken, fidanların nasıl ve nerelere dikileceği konusunda bilgilendirme yapıldı.
Güney topraklarını yeşillendirmeyi amaçlayan etkinlikte, evlerinin bahçelerine fidanları dikeceklerini belirten öğrenciler “Fidanlar Güney’imizin yeşilliğine yeşillik katacaktır. Bereketli topraklara sahip Güney’imize bu fidanlar çabuk uyum sağlayacaktır. Fidanlara gereken özeni gösterecek, bakımlarını yapacağız. Büyümelerini kendimiz gözlemleyecek ve ileride meyvelerini toplayacağız. Güney Orman İşletme Şefliğimize bu anlamlı kampanyadan dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: