Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca yürütülen projenin Buldan Ali Haydar Akın Kültür Sarayı’nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşi ve "Gönül Elçileri Projesi"nin il koordinatörü Nurtaç Demir, projenin toplumda önemli yankılar uyandırdığı söyledi.
Buldan’daki vatandaşların da projeye desteklerini sunmasını isteyen Demir, "Bu proje ile kadınlar, çocuklar (özellikle kız çocukları), engelliler, yaşlılar, gaziler ve şehit aileleri, yoksullar, gönül elçilerinin yerel düzeyde öngördükleri gruplar, madde bağımlılar ve benzeri gruplar hedef alınmaktadır. Gönül elçileri bu gruplardaki vatandaşlarımıza, tamamen gönüllülük esasına dayanan, özümüzde var olan, sevgi ve merhamet duygularını öne çıkararak yardımcı olacaklardır. Çocuklarımıza, yaşlılarımıza, gazi ve şehit ailelerimize sahip çıkalım. Bu projenin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " diye konuştu.
Toplantıya, Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Yenicekent Belediye Başkanı Hacı Mehmet Kesmez, kamu kurum ve kuruluşların çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı..

Yorumlar
Kalan Karakter: