Buldan Festivalinde hareketliliğin en fazla yaşandığı gün olan Cumartesi günü, arıza var denilerek gerçekleştirilen su kesintisi nedeniyle esnaflar başta olmak üzere halkı isyan noktasına getirdi. Özellikle festivalin gerçekleştirildiği bölgede yer alan mahallelerde yapılan kesinti nedeniyle vatandaşlar , Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin arızayı en kısa sürede gidermesini istiyorlar. Festival alanındaki işyeri sahipleri, “dışarıdan festival için gelmiş misafirlerin kullanabileceği tuvaletleri pislik götürüyor. Misafirlerimize karşı sıkıntı yaşıyoruz. Bu sorunun bir an önce giderilmesi gerekiyor.” diyorlar.
FESTİVAL GÜNÜ SU KESİNTİSİ SIKINTI YARATTI
Bu yıl 18. Si düzenlenen Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali’nin en hareketli günü olan Cumartesi günü şehir merkezinin büyük bir kısmında su kesintisi yapılması vatandaşları isyan ettirdi.
Yayınlanma :
30.06.2018 11:55
Güncelleme :
30.06.2018 11:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: