DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
Buldan ve Yenicekent Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi genel kurulunda yapılan seçimlerin ardından yeni başkan Ahmet Dağcıoğlu görevi devraldı.
Yayınlanma :
01.02.2023 15:35
Güncelleme :
01.02.2023 15:35



Önceki başkan Reşat Çalışkan’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Ahmet Dağcıoğlu “Uzun yıllar başkanım Reşat Çalışkan’la çalışmanın onurunu yaşadım. Kooperatifimizin bugünlere gelmesinde çok büyük hizmetleri vardır. Kendisinden çok büyük tecrübe edindim. Bu tecrübelerle birlikte bilgi ve birikimimle kooperatifimizin ortaklarına hizmet edeceğim. Şimdi hizmet zamanı. Allah bizlere birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeyi nasip etsin. Ortaklarımıza, esnaf ve sanatkârlarımıza ve Buldan’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: