BOYANIN FAZLASI DEREYE
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan, Buldan Oto Santral Garajının Gölbaşı Mahallesinde Buldan minibüs duraklarının kullanılması amacıyla yapılan işaretleme çalışmalarında artan boyalar dereye döküldü.
Yayınlanma :
23.10.2023 19:12
Güncelleme :
23.10.2023 19:12



Her alanda yapılan israfla ülkemiz ekonomisinin zor durumdan kurtulamadığını belirten vatandaşlar “ Boyanın artanı başka bir yerde kullanılırdı. Yol çizgi boyaları her zaman kullanılabilecek bir boyadır. Bu boyanın artanının dereye dökülmesi tek kelimeyle israftır. Bu paralar hepimizden, vatandaşımızdan çıkmaktadır.” dedi.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: