LAÇİN BULDAN’A HAYRAN KALDI
Ünlü sunucu ve oyuncu Berna Laçin Buldan’ı ziyaret etti.
Buldan Belediye Başkan vekili Avukat Beste Aslan’ın da katıldığı Denizli’de düzenlenen, Üreten Kadınlar Festivaline katılan ünlü sanatçı Belediye Başkan vekili Avukat Beste Aslan’ın Buldan’a ziyaret teklifini kırmadı.
Neşeli ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü sanatçı, Avukat Beste Aslan rehberliğinde Buldan’ı gezerek bilgiler edindi.
Buldan’a tekrar geleceğini kaydeden Berna Laçin “ Buldan tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü bir yer. Burada tarih, doğa, kültür ve yöreseiçiçe yaşıyor. İlk kez geldim ama hayran kaldım. Belediye Başkan vekilimize çok teşekkür ediyorum onun vasıtasıyla değerli ve sıcakkanlı Buldanlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum “ dedi.
BERNA LAÇİN BULDAN'A HAYRAN KALDI
Yayınlanma :
14.02.2026 14:23
Güncelleme :
14.02.2026 14:23
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: