AHMET, YARDIM ELİ BEKLİYOR
Yaklaşık iki yıldır yatağa bağlı yaşayan omurilik felçlisi Ahmet Avcıoğlu, hayırseverlerden ve yetkililerden yardım eli uzanmasını bekliyor.
Yayınlanma :
18.12.2023 14:56
Güncelleme :
18.12.2023 14:56



Ağaçtan düşmesi neticesinde omuriliğinin zarar görmesinden dolayı felç olduğunu dile getiren Ahmet Avcıoğlu “Yattığım süre boyunca sırtımda oluşan yaraların enfeksiyon cihazıyla temizlenmesi için tedavi oluyorum. Ancak bu çok pahalı bir tedavi. Sürekli olarak cihazın ekipmanları yenileniyor. Borçlarım çok birikti. Küçük yaşlarda üç kız evladım var. Oturduğum kiralık ev yıkılacağı için boşaltmam istendi. Eşim gece gündüz kiralık ev arıyor ama hem boş ev bulamıyor hem de kiralık ev fiyatları çok yüksek. Çok çaresizim. Bir an önce tedavilerimi olup, önceki yaşamıma geri dönmek, çoluğumun çocuğumun rızkını temin etmek istiyorum. Hayırseverlerden ve yetkililerden bana ve aileme yardım eli uzatmalarını rica ediyorum” dedi.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: