İkinci yarının üçüncü maçına çıkan Buldan Belediyespor, Pınarkent Belediyespor’u 3-0 yendi. Buldan Şehir stadında soğuk havaya rağmen dolu tribünler önünde oynayan Buldan Belediyespor’a ilk gol 20. dakikada Ömer’den geldi. Ceza sahasının önünde kazanılan frikiği mükemmele kullanan Ömer takımının ilk golüne imza attı. 35. dakikada Emrah’ın süper asistine Ahmet büyük bir ustalıkla Pınarkent ağlarına gol olarak bıraktı. 2-0.
İkinci devrede 55. dakikada ilk yarıda sarı kart gören İlhanü ikinci sarı kartın kırmızı karta dönüşmesiyle takımını on kişi bıraktı. Bu dakikadan itibaren rakip Buldan Belediyespor’un üzerine gelmeye başladı. 70. dakikada rakip futbolcu Tolga’nın da ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle maçta tekrar denge kuruldu. 85. dakikada Tolga’nın nefis vuruşu ile Buldan Belediyespor maçı 3-0 kazanarak namaglup liderliğini sürdürdü.
Maçı zor şartlarda kazanmayı bildiklerini ifade eden Teknik Direktör Halil Baştürkmen “Hafta içi tüm futbolcularım antrenmanlarda çok çalıştılar. Bunun neticesi olarak adeta çamur deryasına dönen sahada kendi seyircimiz önünde farklı galibiyet almayı bildiler. Futbolcularımı yürekten kutluyorum. Bizleri yalnız bırakmayan seyircimize de teşekkür ediyorum. Artık önümüzde zorlu maçlar var. Play-off gurubunda da böyle maçlar kazanarak gelecek sezon mutlaka Süper lige çıkacağız” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: